Søk
  • Stein Erik Kirkebøen

"Noen ganger, noen ganger er det helt allright"

Jeg stjæler fra Odd Børretzen, og synes egentlig at det er helt greit at Maja Dahlqvist vant spurten og sikra svensk seier i damesprinten.

Det bør selvfølgelig ikke skje for ofte, men noen ganger, noen ganger er det helt allright at svenskene vinner. Verdensmesterne Maja Dahlqvist (til v.) og Stina Nilsson. I bakgrunnen, for en sjelden gangs skyld, de norske bronsejentene, Ingvild og Maiken.

- Ja! svarte Stina Nilsson kort da Tarzan Media spurte om det smakte godt med en VM-seier over de norske jentene.

Maiken Caspersen Falla klarte ikke å svare på Maja Dahlqvists staking å oppløpet, og dermed glapp gullet for Norge i sprintstafetten, og det var helt greit.

Så langt har det vært i overkant mye norsk på langrennstadion i Seefeld, og spesielt siden svenske jentene har vært best i vinter,så var det helt greit at de stakk av med gullet. Det bidrar helt sikkert til enda bedre stemning når de i kveld skal møte selveste Kungen. God timing.

Med det gullrushet vi har opplevd så langt i mesterskapet, er det lett å være så storsinna. Det er greit å se at det også er andre nasjoner med.

Som for eksempel Slovenia. Tidenes mestvinnende herresprinter,Ola Vigen Hattestad kunne se fru Katja og makker Anamarija Lampic gå seg inn til en oddsbombe av en sølvmedalje. Og han økte sannnsynligvis sjansene for at han blir norsk sprinttrener når Arild Monsens tid en gang er ute.

Ingvild Flugstad Østberg og Maiken Caspersen Falla forsikra at de var godt fornøyd med bronsemedaljer i det sterke selskapet og med to medaljer hver så langt i mesterskapet.

- Jeg kan ikke se at jeg kunne gjort noe annerledes på den siste runden, sa Maiken. - Jeg visste at Maja er sterk i spurten, og prøvde å gå fra. Men luka jeg fikk på toppen av den siste bakken var dessverre ikke stor nok. Jeg kan ikke se at jeg kunne gjort noe annerledes.

I den kombinerte lagkonkurransen gikk det som det pleier, Norge tok medalje men var sjanseløse i kampen mot Tyskland. Jarl Magnus Riiber vant imidlertid kampen om å bli best av de andre. I hoppernes lagkonkurranse gikk det som det har gjort altfor ofte i vinter; skitt.

Og det var Seefeld for denne gang. Mandag er det rett og slet fridag.8 visninger0 kommentarer

© 2018 av Hauk Creative for Tarzan media.

  • Facebook Black Round
  • Google+ - Black Circle
  • Twitter Black Round
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now