Søk
  • Stein Erik Kirkebøen

Hårstuss med stor stemning

Egentlig skulle jeg klipt håret for mange uker siden. Men siden jeg dyrker illusjonen av å ha hår, har det ikke blitt noe av. Ikke før i kveld.


Stor stemning i salongen, og alle var enige om at det var bra klipt.

Da jeg gikk forbi en åpen salong i Innsbrucks gamleby, slo det meg at nå var det på tide å kvitte seg med en illusjon.


FØR

Jeg gikk tappert inn til de tre kurdiske frisørene som egentlig skulle ha stengt for en time siden, klokka av 17 og det var lørdag, men de tok gjerne en til.

Det ble fest av en klipp.

Vi prata og lo og de klipte og vi snakka om Norge og Irak og temperaturforskjeller og de sa at i sommer hadde det vært 55 grader i skyggen i Irak og at ikke var skygge men det gikk an å steike egg på steiner som lå


ETTER

i sola, men det gikk ikke an i Finland hvor en hadde en nevø som han ikke hadde sett siden 2008 og men som sa i Finland var det ikke sol i det hele tatt. I hvert fall ikke om vinteren. I Irak var dert altfor varmt til at det gikk an å jobbe, men i Østerrike jobba folk. Og vi snakka om forskjeller og olje og penger og om Irak som har mye mer olje enn Norge og kunne vært et rikt land hvis ikke politikerne hadde hatt så djupe lommer men i Europa var det mer orden på ting og der betalte folk skatt.

Og sånn holdt vi på mens lokkene falt, og lenge etter det. Det var en fest å bli kvitt illusjonen av å ha hår, og han som hadde klipt meg mente at jeg var mye penere da jeg gikk enn da jeg kom, alt annet hadde vært ganske pussig siden det var hans verk. Jeg lova å komme tilbake når håret var vokst så noenlunde ut igjen.

Og så tok vi helg

30 visninger0 kommentarer

© 2018 av Hauk Creative for Tarzan media.

  • Facebook Black Round
  • Google+ - Black Circle
  • Twitter Black Round
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now