Søk
  • Stein Erik Kirkebøen

Fest i natt og tåke

Litt drittvær skremmer ikke østerrikerne fra å ta seg en tur til fjells for å se på alpinister, eller fra å ta seg en tur på byen i slaps og tåke.


Fullt kjør på byen etter alpinrenent og lenge etter at vi gamle hadde gått hjem.

Ifølge arrangøren tok 10.000 tilskuerne seg gjennom en ulekker blanding av regn og snø og opp til arenaen som ligger på drøyt 2600 meter. Der sørga de for stor stemning til tross for at det ikke var så mye de så i tåkehavet. Ikke helt ulikt et hjemlig hopprenn... Men det var mye mindre fyll enn på enkelte arrangementer i Holmenkollen. Mange tok igjen da de kom ned i dalen igjen.


De som fikk plass inne var nok kveldens vinnere

Men sportslig blir nok søndag den store dagen -- hvis ikke værgudene setter en stopper for alle forsøk på å kjøre storslalåm i 3000 meters høyde, de har pøst edder og alle slags blandinger av snø og vann over Alpene i ett døgn og skal visst holde på i noen til. Men søndag skal helten over alle østerrikske helter, Marcel Hirscher, endelig kjøre igjen. Været skal være ganske ille for å stoppe de innfødte fra å hylle ham.

Men festen den var på lørdag, og den var så heftig at jeg vil den bidrar til å tynne litt i rekkene; noen må få trøbbel når i våkne. Alle utesteder var stappfulle og det samme var flere utearrangementer og fortauene mens snøen ble mer og mer regn og det egentlig var både vått, surt og utrivelig.

Men ær'e fest så ær'e fest.
15 visninger0 kommentarer

© 2018 av Hauk Creative for Tarzan media.

  • Facebook Black Round
  • Google+ - Black Circle
  • Twitter Black Round
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now