Søk
  • Stein Erik Kirkebøen

Den lange reisen

Tyskland er et stort land. Det skal jeg erfare de neste dagene, da blir det å slite autobahn gjennom Tyskland fra nord til sør.


Den lange reiseruta gjennom Tyskland.

Når jeg kjører av Kielferga fredag morgen, har jeg ifølge Google maps 1100 kilometer tysk asfalt, og 11 timers kjøring, foran meg før er i mål, i Seefeld. Jeg kunne gjort den lange transportetappa unna på én dag, men turen skal deles i to. To, tre dager skal jeg oppholde meg i en bitteliten by hvor det har skjedd et stort under.

Ifølge Google Maps er det 700 km dit. Ei grei dagsetappe, håper å være framme før det blir mørkt på fredag

Hvis alt går som planlagt - men det gjør det neppe - så er jeg i mine drømmers mål utpå ettermiddagen mandag

4 visninger

© 2018 av Hauk Creative for Tarzan media.

  • Facebook Black Round
  • Google+ - Black Circle
  • Twitter Black Round
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now